El Grup Municipal de TriasXBCN demana al govern de Collboni que retiri les tanques New Jersey de formigó de les obres de la via Laietana. La petició arriba després que aquesta setmana el regidor portaveu, Jordi Martí Galbis, ja alertés que hi veien un “risc vital” perquè dificulten la seguretat viària i el trànsit dels serveis d’emergències.

De fet, el regidor serà qui defensi la petició en un prec a la Comissió de Presidència, Seguretat i Règim Interior de dimecres que ve. Concretament, instaran el govern municipal a modificar els termes de l’execució de l’obra i suprimir les tanques New Jersey de formigó que, asseguren, “fan impossible donar preferència a la circulació d’ambulàncies, bombers i altres serveis en emergència”.

A més, insisteixen que des de la posada en marxa de la nova fase de les obres de transformació, “aquesta via principal de Barcelona es troba absolutament col·lapsada”. Concretament, en el tram comprès entre la plaça d’Antoni Maura i la d’Antonio López, on només es permet la circulació de baixada i en un únic carril.