Segons l’enquesta, CiU es quedaria molt a prop de la majoria absoluta i obtindria entre cinc i set regidors més que els que té ara. El PSC en podria arribar a perdre entre tres i cinc, el PP es mantindria com a tercera força a l’Ajuntament, però perdria un escó.  Iniciativa obtindria uns resultats similars o una mica millors que els del 2007 i Esquerra seria la formació que més baixa. Podria quedar-se amb la meitat dels regidors.

En totes aquestes projeccions electorals i en el context de les eleccions autonòmiques on el PSC ha tret els pitjors resultats de la història, els socialistes i, concretament, l’actual alcalde Jordi Hereu està al punt de mira. Segons aquest sondeig, el 60% dels enquestats pensa que Hereu no s’hauria de tornar a presentar. Tot i que quan es pregunta a l’electorat socialista sobre alternatives, prop d’un 20% es decanta per Hereu, seguit de prop de la consellera Montserrat Tura. Queden lluny, Chacón, Castells i Mascarell que només desperta la confiança d’un 3% dels enquestats.

Fóra de Barcelona,a les capitals de província, a Girona, es podria imposar CiU, mentre que a Tarragona i Lleida el PSC es mantindria com la força més votada.