Personalitats de Barcelona s’han sumat a una plataforma ciutadana, anomenada Bo per Barcelona, de suport a la candidatura del socialista Jaume Collboni per a les eleccions municipals del maig. Hi destaquen noms com els dels artistes Javier Mariscal i Perico Pastor, la soprano Begoña Alberdi, l’economista Gonzalo Bernardos i la històrica florista de la Rambla Carolina Payés.

El manifest de la plataforma reclama obrir una nova etapa a l’Ajuntament de Barcelona “perquè exerceixi un lideratge clar“. A l’acte de presentació hi han assistit els dos portaveus, la promotora Natalia Bettonica i el còmic Toni Cano. Creuen que Collboni serà “un alcalde de tothom, sense bàndols de bons i dolents en una Barcelona que no estigui confrontada”. També confien en el socialista perquè “Barcelona ha de tornar a brillar i no renunciar a projectes per motius dogmàtics”, ha dit Cano, que ha demanat ser la capital mundial del mòbil sense complexos.

Ara buscaran més suports per ampliar la llista de noms que demanaran el vot per a Collboni “per tota la feina que queda per fer”.

Llistes de les eleccions municipals del 2023 a Barcelona
Hi ha partits que han confirmat els 10 primers noms i d’altres que només en tenen un o que no tenen ni candidat