Pallarols ha volgut donar la cara, ha dit que el jutge no l'ha citat i que no ha de dimitir perque no ha comès cap delicte. Considera lícit defensar com a advocat locals d'oci que habitualment litigaven amb Ciutat Vella i ser conseller en el mateix districte. És a dir, que no pensa plegar i amb això compta amb el suport dels seus responsables. Pallarols, també primer secretari del PSC a Ciutat Vella, també ha dit desconeixer que la seva companya de partit, la regidora Itziar González, rebia amenaces. Pallarols no descarta compareixer en la comissió d'investigació municipal que es crearà en el proper plenari i que el primer tinent d'alcalde justificava així. Una comissió a porta oberta, igual que la que s'ha fet amb el cas de l'hotel del Palau però amb poc contingut sobre la taula. La majoria d'expedients que caldria investigar estan sota secret de sumari. No és l'única acció que es pren en relació amb el cas, avui també s'ha aprovat crear una oficina per atendre als afectats per la suposada trama de les llicències. Una oficia que dependrà del Síndic de Greuges.

El nom del regidor de Comerç apareix en el sumari del cas i des de l’oposició s’ha demanat que dimiteixi per haver tingut actituds moralment reprovables.

Les víctimes de la trama rebran assessorament

Tots els grups municipals han acceptat la creació d’una oficina d’atenció a les víctimes de la suposada trama de corrupció de Ciutat Vella. ERC ha presentat la proposta a la Comissió de Seguretat i Mobilitat. L’oficina canalitzarà tota la informació d’aquests casos i dependrà del Síndic de Greuges.

L’organisme vol assessorar i donar cobertura jurídica als veïns que haurien pogut ser víctimes, presumptament, actuacions il·lícites en relació amb la tramitació de llicències d’activitat econòmica.