En una entrevista al programa “La Ciutat de Tots” dOriol Clavell a Punto Radio Catalunya, el regidor socialista ha atacat amb duresa el pas de Mascarell. Ha dit que de bona fe creia que “la gent que es dedica a la política ho fa per vocació ideològica”. Narváez accepta que es produeixin canvis “però als 18 o als 25 anys, no pas als 50 o pràcticament als 60 anys”, en referència al pas de Mascarell.

Narváez ha explicat que Mascarell com a militant socialista havia demanat el suport als companys de partit per presentar-se a l’alcaldia de Barcelona “només 48 hores abans” de la notícia: “si 48 hores després pactes amb el líder d’un partit diferent perquè et faci conseller del seu govern… home, això a mi, perdoneu….” El regidor ha posat l’exemple que el cas es produís a l’empresa privada: “imagina’t que aquest senyor treballés amb una empresa i estigués parlant amb el seu cap de projectes de futur i 48 hores més tard sap que fitxa per la competència…  Això com es diu? poseu-li l’adjectiu que vulgueu”, ha dit.

Narvaez  ha pronosticat que loperació no sortirà be, perquè els convergents no es refiaran dun polític que fa 25 anys que militava al partit rival. El Regidor de Mobilitat ha assegurat que estem davant duna estratègia dArtur Mas per fer gran la seva victòria i recorda que el nacionalista no ha obtingut una majoria absoluta.