CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de C's "No hay ninguna justificación ni para intimidar ni para coaccionar a la acción de los grupos de la oposición y desde luego yo no tengo miedo. A mi no me van a intimidar ni me van a coaccionar y voy a seguir exigiendo las explicaciones y las responsabilidades oportunas en todas aquellas acciones que nosotros creamos que estan fuera de la gestión del dinero público, la gestión ordenanda del dinero público."

Carina Mejías assegura que va rebre un SMS d’Oriol Pujol en què li deia: “sabia que eres una persona recargolada. Això et donarà malviure. Cuida’t”. El va rebre el 2 de juliol, l’endemà que Ciutadans sol·licités al ple una comissió d’investigació sobre la gestió de Barcelona Regional, un organisme que suposadament va cometre irregularitats en la contractació d’empreses vinculades a la família Pujol.

Mejías ha dit que “no hi ha cap justificació ni per intimidar ni per coaccionar l’acció dels grups de l’oposició” i, ha afegit, “que no té por”. La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans també ha titllat d’error que el govern municipal amb la resta de partits rebutgés crear una comissió d’investigació que hauria servit, segons ella, per depurar responsabilitats polítiques.