JOAQUIM FORN, portaveu del Grup Municipal de CiU "Està el govern absolutament desbordat, el govern no té cap rumb, no té una línia d'actuació i per tant, creiem que és el moment també de reprovar l'acció que s'ha dut a terme durant aquest any."

“El govern està absolutament desbordat i no té cap rumb ni línia d’actuació”, ha etzibat Forn. Ha afegit que actualment hi ha prop de 800 venedors a la manta que ocupen l’espai públic a causa “de les decisions i l’efecte crida del govern municipal”. Forn s’ha mostrat preocupat perquè es puguin desplaçar una altra vegada als voltants del monument de Colom. Segons Convergència i Unió “ara ja el que pugui fer l’executiu municipal és del tot insuficient”, tant en àmbit policial com de les accions socials.

Per això, ha dit que és el moment de reprovar l’alcaldessa. Ho sotmetran a votació dimecres vinent en la Comissió de Presidència, tot i que de moment cap grup no ha mostrat obertament el suport a la proposta. En la història del consistori barceloní només s’ha reprovat un alcalde, va ser Xavier Trias, en el mandat anterior, per la gestió dels aldarulls de Can Vies.