L'arribada de l'alcaldessa al plató no es va veure per la televisió convencional però sí a Facebook LIVE, la novetat d'aquest any. L'emissió per la xarxa social no es va aturar en cap moment, de manera que els seguidors va tenir accés a contingut extra també durant la pausa de publicitat i en acabar l'entrevista. En els moments inicials, Xavier Muixí va explicar una de les curiositats del decorat. Ell, cadira blanca; Ada Colau, cadira negra, però cap intencionalitat amagada. Es tractava només d'una qüestió pràctica. L'emissió a Facebook va tenir més de 400 usuaris únics i va arribar a més de 2.000 persones. L'entrevista també es va seguir a Twitter amb l'etiqueta Colau BTV. Es van generar més de 400 tuits únics en què els barcelonins traslladaven les seves preocupacions a Colau, que va respondre al llarg de l'emissió per Facebook. Amb els amics del Facebook, seguim. Entre els temes més destacats pels seguidors, com posar fi al "top manta", què pensa fer el govern per reduir la contaminació originada pels creuers i com es pot solucionar la brutícia d'alguns carrers sobretot a causa dels excrements dels gossos. Alguna cosa al pap? No, perquè sempre hi ha molt de què parlar. Per això d'aquí a sis mesos tornarà l'entrevista a l'alcaldessa.

L’aplicació ha permès que els usuaris hagin tingut un punt de vista molt més personal del programa amb continguts exclusius pensats especialment per a ells. Fragments que habitualment no es veuen davant de càmera, com ara l’arribada de l’alcadessa a plató, la primera presa de contacte amb la cadira, els retocs de maquillatge a la mitja part o el comiat un cop acabada l’entrevista televisiva. En el contingut emès només a la xarxa, els seguidors del Facebook de BTV també han pogut formar part de la conversa amb preguntes directes que l’alcadessa que ha hagut de respondre o amb altres qüestions que li ha fet el cap d’informatius, Xavier Muixí, en un to més distès. L’etiqueta de Twitter #ColauBTV també ha rebut preguntes dirigides a Colau.

Entre aquestes qüestions, l’alcaldessa ha parlat sobre la contaminació dels creuers, sobre els conflictes amb el turisme, la brutícia a la ciutat o els gossos. A la pregunta de per què no hi a més multes per aquells que no recullen els excrements dels seus animals al carrer, Colau admet que aquesta és una “queixa permanent” però que no hi pot haver un guàrdia urbà a cada cantonada vigilant i ha afegit: “S’ha de dir que hi ha molta gent que té gossos i que és molt neta”. Xavier Muixí li ha preguntat per què es mostra reticent a donar la mà en actes públics i l’alcadessa li ha respost que “penso que hauríem de ser una mica més naturals per aquestes coses”. Colau considera que donar-se la mà per fer-se una foto “és un gest forçat i impostat”.

Com a curiositat, hem pogut saber, per exemple, que Ada Colau té moltes ganes de vacances sobretot per estar amb el seu fill: “encara no ho hem decidit però farem muntanya”, ha dit, al final de l’entrevista.