Mejías ha dit que “les aspiracions de l’alcaldessa no estan en la governabilitat de la ciutat sinó en altres horitzons”, just l’endemà que Colau anunciés la voluntat d’impulsar un nou espai polític. “No diré res de nou si el que fem és exigir dedicació a la gestió de la ciutat abans que promocionar-se personalment”, ha dit Mejías. La líder municipal de Ciutadans creu que Colau ha fet en 200 dies de mandat “més política de gestos que no de gestió”. Carina Mejías no es creu l’alcaldessa quan diu que no té aspiracions de càrrecs fora de l’Ajuntament. “Això també ho va dir quan era presidenta de la PAH; la paraula de Colau val el que val”, ha sentenciat.

En l’entrevista, la líder del partit taronja a l’Ajuntament ha carregat contra el govern municipal, al qual ha exigit un esforç per arribar a consensos amb els grups de l’oposició. “Han arribat a un punt de sobèrbia, de creure’s que ho podien fer tot sols, i han tingut fracassos estrepitosos”, ha dit Mejías, que ha posat com a exemple la retirada de les ordenances fiscals i del pressupost en l’aprovació inicial per falta de suports.

Carina Mejías també ha demanat a l’alcaldessa que abans de tirar endavant la connexió dels dos tramvies per la Diagonal escolti veïns i comerciants de l’avinguda. “Menysté la veu dels que es poden veure afectats sense esperar els estudis”, ha criticat. En aquest sentit, la presidenta del Grup Municipal de C’s no veu malament una nova consulta ciutadana, tot i que ha recordat que ja n’hi va haver una i que “s’hauria de tenir en compte”. “Tornar-hi potser seria reiteratiu, però sí que cal escoltar la veu dels afectats”, ha conclòs.