parc atraccions Tibidabo

El Parc d’Atraccions del Tibidabo és un dels pocs equipaments municipals que augmenta les tarifes el 2021. L’increment, però, no s’aplicarà fins al juny, quan comenci a funcionar la Cuca de Llum, el nou funicular que s’integrarà com la primera atracció del parc, i que serà la nova porta d’entrada d’aquest espai.

L’entrada del parc costarà 6,5 € més

De fet, la nova tarifa d’entrada al Tibidabo integrarà la mobilitat dels visitants des de Barcelona, en una aposta per la sostenibilitat i la pacificació de Collserola. Així, l’entrada inclourà el viatge en les llançadores de Tibibus, i també el trajecte de pujada i baixada amb la Cuca de Llum. D’aquesta manera si actualment l’entrada al parc d’atraccions val 28,50 € passarà a costar-ne 35. Es tracta d’un increment de 6,5 €.

Si es vol l’accés únic a la Cuca de Llum tindrà un preu de 12 € per la pujada i la baixada. El preu de l’aparcament del parc també s’encareix i passa dels 10 als 13 € el 2021.

El Bicing, el Zoo i el Parc Güell, mantenen els preus

La Comissió de Govern ha aprovat els preus públics per a l’any vinent que mantenen, com a criteri general, les tarifes congelades. És el cas del Bicing, que manté les tarifes que es van implementar en el desplegament del nou model. També es mantenen sense variacions els preus de les entrades del Zoo de Barcelona i els del Parc Güell. En aquest cas, els veïns dels barris d’influència del parc també mantindran l’accés gratuït, així com també les persones inscrites al registre Gaudir Més.

També les instal·lacions esportives municipals mantenen els mateixos preus que aquest 2020.

Reducció del 15 % dels cursos i tallers en línia

Durant el 2021 també s’ha acordat que els cursos i tallers dels centres cívics que es facin en línia podran tenir un descompte del 15 %. També s’aplicarà aquesta reducció en algunes activitats de les ludoteques, casals de barri, de joves i de gent gran que estan gestionades des dels districtes.

Pel que fa als equipaments culturals, i com a excepció, l’entrada d’adult de la Fundació Mies van der Rohe passa dels 7 als 8 €. També s’incorporen les noves tarifes del nou equipament que entra en servei aquest 2021, l’Ateneu Innovació Digital i Democràtica Canòdrom.