Missatge clar per celebrar el dia de la Constitució, en ple debat polític sobre la conveniència de reformar la Carta Magna. Després de la concentració del 12 d'octubre, milers de persones han tornat a sortir al carrer arran de la crida de la plataforma Som Catalunya, Somos España. La manifestació ha sortit de la plaça d'Urquinaona direcció la plaça de Sant Jaume. Un dels missatges més repetits per l'organització és que la Constitució continua vigent 35 anys després." JOSÉ DOMINGO portaveu de Som Catalunya, Somos España Creemos que hoy es un día para celebrar una constitución que ha permitidfo las libertades de los catalanes y españoles. A la marxa hi ha participat el Partit Popular i Ciutadans. El PSC no hi ha anat, malgrat que ahir el seu líder, Pere Navarro, va assistir a l'acte de la delegació del govern espanyol per commemorar la Constitució. ALBERT RIVERA president de Ciutadans "La pregunta avui és per què no hi és el PSOE ni el PSC... ALÍCIA SÁNCHEZ-CAMACHO presidenta del PP a Catalunya Trobo a faltar el PSC, que ahir va anar a l'acte de la delegació i avui dóna l'esquena... Durant la marxa s'han viscut moments de tensió, quan els manifestants s'han encarat amb alguns veïns que han mostrat estelades des dels balcons.

PPC i Ciutadans han criticat que el PSC ha adoptat una posició ambigua perquè, així com dijous va participar en els actes oficials del dia de la Constitució, aquest divendres l’han trobat a faltar en la manifestació.

La marxa, organitzada per la plataforma Som Catalunya, Somos España ha rebut també el suport d’UPyD. La manifestació ha comptat amb la presència de José Domingo, promotor de la manifestació, convocada per la plataforma Som Catalunya, Somos España; l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol; el polític Alejo Vidal Quadras; el regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i el diputat del PP, Enric Millo. L’organització ha reclamat la vigència de la Constitució 35 anys després.

Prèviament, els joves del Partit Popular han llegit articles de la Constitució i la president del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha fet un parlament de contingut polític criticant que el PSC no s’hagi unit a la manifestació. A la marxa s’hi han pogut veure cartells com aquest de la imatge, amb lemes com “Aislarse es empobrecerse” o “Ni separadores, ni separatistas”.