manifestacio barcelona 12 novembre 2023 amnistia

Convocada una nova manifestació a Barcelona contra l’amnistia. La fotografia entre l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el secretari d’Organització del PSOE, Santos Cerdán, a Brussel·les, en el marc de la negociació per la investidura de Pedro Sánchez, ha desencadenat reaccions. Algunes entitats contràries a l’amnistia han tornat a organitzar mobilitzacions per mostrar el seu rebuig al pacte. És el cas de Cataluña Suma, que ha convocat una nova manifestació el 12 de novembre a Barcelona.

La convocatòria de la protesta és a les 12 h a la plaça de Sant Jaume, sota el lema ‘No en nombre de España. No a la amnistía‘.

El PP anirà a la manifestació contra l’amnistia

De moment, ja ha assegurat la seva assistència el president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández. A X, antiga Twitter, ha dit: “Allà hi serem“.

Manifestacions també a Madrid i València

El PP ha convocat aquest diumenge 5 de novembre una concentració a València, a les Torres de Serrans, “en defensa de la igualtat de tots els espanyols”.

A Madrid, la convocatòria és el 18 de novembre amb l’assistència prevista d’Abascal, Ayuso i Feijóo. Serà a les 12 h a Cibeles, amb el lema ‘Per la lliobertat, la unitat i la igualtat’.