El PSC confia en la remuntada

El candidat del PSC, Jordi Hereu, ha iniciat la campanya al Centre de Cultura Contemporània (CCCB) amb el lema “M’agrada Barcelona”. Amb aquest eslògan vol combatre el canvi a l’alcaldia que proposa Convergència i Unió.
Hereu confia en la remuntada i creu que pot capgirar les enquestes, que el situen en segona posició.

Durant la intervenció d’Hereu, un grup de bombers- que mantenen obert un conflicte amb el consistori- han interromput  el míting. Han estat els mateixos militants i membres del partit qui els ha fet fora del recinte. Els bombers han fet servir bengales i material pirotècnic per fer sentir la protesta. El PSC es planteja denunciar-los per desordre públic.

CiU, el canvi és possible

Amb totes les enquestes favorables, Convergència i Unió ha iniciat la campanya a Les Arenes on ha exhibit grans dosis d’eufòria. Els màxims dirigents de la federació han fet costat al candidat, Xavier Trias, que veu el seu objectiu més a prop que mai. Trias ha dit que el canvi és possible i ha encoratjat la militància a treballar fins al final.

El PP es presenta com l’única opció de canvi

L’optimisme ha marcat l’arrencada de campanya del PP al Casinet d’Hostafrancs. Els populars saben que aquestes són unes eleccions clau per a la formació -els sondejos els atorguen un paper decisiu en la formació del proper govern municipal- i, per això, tant Alberto Fernández Díaz com Alícia Sánchez-Camacho han insistit una vegada i una altra en el fet que ells són els únics que represent el canvi a Barcelona.

ICV-EUiA contra la “retallada d’idees”

El candidat d’ICV-EUiA, Ricard Gomà, ha donat el tret de sortida a la campanya al Guinardó amb el lema  “Ningú pot retallar les teves idees”. Ha estat acompanyat del president de la formació, Joan Saura, del secretari general d’Iniciativa, Joan Herrera i de la seva predecessora com a alcaldable, Imma Mayol. Gomà ha apostat per una nova etapa d’esquerres i ecologista enfront l’amenaça de la dreta.

Unitat per Barcelona, l’esperit del 10-A

Unitat per Barcelona ha iniciat campanya al Museu d’Història de Catalunya. El candidat Jordi Portabella es presenta com el partit que recull l’esperit del 10-J i de la consulta independentista de l’abril.