ASSUMPTA ESCARP, portaveu del govern municipal "El que no pot ser és no facilitar aquest acord, demanar coses que saben que no es poden donar perquè estan sota secret de sumari i, al mateix temps, criticar que no es posi en marxa la comissió. Jo el que demano és una crida a la responsabilitat també dels partits polítics de l'oposició per poguer constituir la comissió."

L’Ajuntament ha detectat les llicències irregulars en el marc de la revisió que està fent dels expedients que es van emetre entre els anys 2005 i 2008. Alguns d’aquests expedients tenen la signatura de Heliodoro Lozano o Joaquim Quílez, els dos funcionaris implicats en la trama.  Les llicències amb irregularitats s’envien al jutjat que investiga el cas perquè les acabi suspenent.

Comissió d’investigació

En paral·lel a aquesta revisió i al procés judicial que es va obrir, continua encallada la constitució de la comissió municipal d’investigació de la trama. Avui, la portaveu del govern municipal, Assumpta Escarp, ha dit que la setmana vinent el president de la comissió, Jordi William-Carnes, citarà els diferents grups polítics per intentar desbloquejar-la. L’oposició acusa el govern d’intentar obstaculitzar la comissió. Escarp ha reiterat que un gruix de la informació que demana l’oposició no es podrà facilitar perquè està sota secret de sumari.