La CUP ha denunciat un presumpte desviament de diners del sou de treballadors de la productora Antena Local, que depèn de Mediapro. Els afectats treballaven en el programa 'El pla B', de Barcelona Televisió, que ja no segueix aquesta temporada. La CUP preguntarà demà al plenari de l'Ajuntament si el consistori coneixia aquesta situació, i que s'assumeixin resposabilitats si s'escau. JOSEP GARGANTÉ, regidor de la CUP Capgirem Barcelona "Aquesta subcontracta en concret, que és de Mediapro, els sous que marcava per les diferents categories laborals, no quadrava amb els sous que realment rebien aquests treballadors i treballadores. Per tant, aquí vam veure que hi podia haver algun tipus de desviament de diner públic." Des de BTV s'assegura que tots els contractes es fan amb transparència. La direcció de la casa ha volgut deixar clar que en cap cas no es tenia coneixement d'aquests presumptes fets i per això ja han demanat explicacions a la productora. SERGI VICENTE, director de BTV "En el moment en què algú, en aquest cas el Grup Municipal de la CUP, ens diu que hi pot haver una desviació, el primer que hem fet és demanar a la productora involucrada si això és veritat i que per tant ens ho demostri amb un certificat d'auditoria." D'altra banda, el director de BTV ha recordat que els comptes de la televisió estan a disposició de tots els grups municipals.

El regidor de la CUP Capgirem Barcelona Josep Garganté i un dels treballadors demandants, Frederic Pahisa, han explicat que “els sous que marcava la productora per les diferents categories laborals no quadraven amb els que realment rebien aquests treballadors i treballadores”. Per això ha demanat la restitució dels diners de BTV que la productora suposadament va desviar i demana que es fiscalitzin els comptes de la televisió municipal. Garganté ha dit, a més, que el model actual de televisió municipal “precaritza les condicions laborals dels treballadors” i demana que deixin de subcontractar-se.

Des de la direcció de BTV s’han desmarcat de qualsevol possible irreguralitat que hagi pogut cometre la productora Antena Local. El director de la casa, Sergi Vicente, assegura que s’accepten els pressupostos que els semblen coherents i dins dels preus de mercat. Vicente ha afegit que “tan bon punt hem tingut notícia d’una possible irregularitat hem demanat explicacions a la productora amb un certificat d’auditoria”. Recorda que BTV no té res a amagar i que els comptes de la casa estan a disposició de tots els grups municipals.