Joan Rodríguez, del Grup Municipal de Junts, reclama a l’Ajuntament que s’instal·lin càmeres de seguretat i més il·luminació als entorns de les obres de l’L8 al carrer del Comte d’Urgell, una zona que ha quedat aïllada per un mur de sis metres que s’ha instal·lat molt a prop dels edificis. El regidor també ha reclamat al consistori que es compensi la baixada d’ingressos econòmics dels comerços, donant-los ajudes o bonificacions a l’IBI o a les taxes de recollida de residus.

Rodríguez ha criticat en un tuit que els veïns no poden caminar tranquils per la part del carrer del Comte d’Urgell que ha quedat aïllada i amb poca llum darrere les tanques, i més ara que s’apropa l’hivern i es fa fosc cada vegada més d’hora. Per això demana al consistori que s’atenguin les necessitats dels veïns i comerciants i s’instal·lin càmeres de seguretat i es reforci l’enllumenat a tot aquesta àrea, per evitar la sensació d’inseguretat. D’altra banda, reclama que es garanteixi l’accessibilitat per a persones amb discapacitat visual.

El regidor de Junts ha dit que aquestes obres per connectar les estacions dels FGC de Plaça d’Espanya i de Gràcia són necessàries però que s’han de fer bé. Per això el Grup Municipal de Junts ha registrat un prec dirigit al govern municipal que reclama diversos punts, com ara que s’estudiï reordenar les tanques protectores, que s’implementin ajudes per als comerços afectats i que es posi més llum i s’instal·lin càmeres de seguretat a les zones que queden més aïllades.