Els candidats han tancat la campanya fent la darrera crida a la participació. Ho han fet a les dues agrupacions més grans, la de sant martí i la de l'eixample. Hereu ha demanat allà un darrer esforç en favor de la seva candidatura per aconseguir una victòria còmoda. Ha dit davant d'una seu plena que confia en guanyar i que la seva victòria demostrarà que les lògiques de partit, en referència al pols amb la direcció nacional, no sempre surten bé. Hereu ha definit el seu com un lideratge estrany però diu que durant les primàries ha après que si es treballa molt les coses poden canviar, és a dir que pot guanyar al maig però Tura no ho veu així. També amb una agrupació plena a Sant Martí, l'exconsellera continua apel.lant al vot útil. Ha expressat el seu màxim respecte cap a Jordi Hereu, però ha afegit que a vegades cal votar més amb el cap que amb el cor. Tura ha demanat als militants socialistes que, encara que no la vulguin triar a ella, demà vagin a votar, perquè les primàries acabin de ser una lliçó d'aprofundiment democràtic que cap altre partit ha gosat fer.

Hereu s’ha presentat com la candidatura de la unitat i, de fet, ha ofert a Tura que s’integri a la seva llista si ell guanya. Durant aquests dies de campanya Tura s’ha presentat com la candidatura de la renovació i com la millor opció per capgirar les enquestes que apunten a una derrota del PSC el 22 de maig. Tura no podrà votar perquè no milita a Barcelona.

Aquest dissabte a les 9 h s’obriran els col·legis electorals.  Hi ha molts dubtes sobre què votaran els afiliats, sobretot, els 8.000 simpatitzants, el col·lectiu més nombrós cridat a votar, però, alhora, el més distant amb el partit.