JORDI HEREU, candidat a les primàries del PSC "Escolti, ni estem aquí per casualitat, i el futur, és dinàmic, no és una foto fixa, com els sensors socials, que tampoc són fixes, i també poden variar al llarg del temps". MONTSERRAT TURA, candidata a les primàries del PSC "La societat amb aquests sensors socials ens està dient coses, senyor Hereu. I no es pot dir que ja seran les enquestes les que canviaran, perquè potser si arriben les eleccions i no han canviat, després ens lamentarem".

Una de les qüestions més destacades que ha centrat la confrontació de projectes ha estat la prostitució. Hereu s’ha posicionat per una solució policial per evitar-la als als carrers i Tura ha aprofitat per lamentar la falta de valentia del govern de la Generalitat per tirar endavant el projecte que va elaborar quan era consellera i que permetia zones de tolerància.

Pel que fa a la mobilitat, Hereu s’ha mostrat contrari de fer aparcaments gratuïts a les portes de la ciutat perquè creu que incentivaria el trànsit privat, a diferència de la proposta de Tura.

Hereu ha dit no fiar-se de les enquestes que pronostiquen la seva derrota perque poden canviar  i Tura li ha retret que a vegades cal reaccionar a temps.