Foto: Norma Vidal (ACN)

(ACN / redacció) La diputada i portaveu del grup parlamentari de la CUP, Eulàlia Reguant, ha anunciat aquest diumenge que deixa el Parlament de Catalunya enmig del procés de debat intern que ha encetat l’organització. Ho ha explicat durant la clausura de l’Escola d’Estiu del partit, que s’ha celebrat a la Nau Bostik de Barcelona.

La militant ha assegurat que cal deixar pas a noves idees i lideratges. “Està bé que aquelles que fa més de vuit anys que estem a primera línia baixem del faristol per construir amb totes nosaltres”, ha afirmat Reguant entre aplaudiments.

Eulàlia Reguant
Foto: Norma Vidal (ACN)

En aquest sentit, ha deixat clar que tot i abandonar la vida pública seguirà treballant a la CUP i militant des de la base. Així, ha considerat que “ara és el moment que tothom s’arremangui des de cada racó del país per construir i fer de la unitat popular la millor eina de totes i esmolar-la més i millor”.

El 2017 també va deixar l’acta de diputada

No és la primera vegada que Reguant renuncia a l’acta de diputada. Ho va fer també a l’octubre del 2017 però per motius ben diferents. En aquell moment, la cupaire va decidir centrar-se en la seva feina com a regidora a l’Ajuntament de Barcelona, càrrec que va ocupar del juliol del 2017 al juny del 2019.