Solar teatre Talia

L’Ajuntament de Barcelona ja ha anunciat quins usos provisionals hi haurà al solar de l’antic Teatre Talia, propietat del consistori des de principis d’aquest 2022. Segons ha explicat el regidor de l’Eixample, Pau González, s’ha pactat amb veïns i entitats del barri que s’hi instal·li un escenari (amb la seva platea corresponent), horts urbans, una zona d’estada i també una àrea de jocs infantils. Tot plegat, envoltat d’arbres plantats en testos gegants, tal com passa en altres punts amb urbanitzacions provisionals.

L’escenari farà de vincle entre el passat del Teatre Talia i l’equipament cultural que hi haurà en un futur
Pau González, regidor de l’Eixample

Segons ha dit el mateix regidor, els treballs per implantar els usos provisionals al solar del Talia es faran al llarg d’aquest any, amb la intenció que estiguin enllestits abans que comenci el 2023. En aquest sentit, González ha confiat que “la festa major de l’any vinent [al gener] puguem entrar-hi per celebrar el nou Talia”. En una segona fase, l’Ajuntament té previst construir en aquest solar habitatges dotacionals i un equipament cultural, com a usos definitius de l’espai.

solar talia
Així es distribuiran els usos provisionals al solar de l’antic Talia: horts urbans (esquerra), jocs infantils (centre) i escenari (dreta).