Jaume Collboni ha trepitjat un dels graners de vots del PSC, que sempre ha estat la força més votada al districte de Sant Martí. I ho ha fet amb un missatge clar: presentar-se com l'esquerra autèntica i emotiva de Barcelona i remarcant que sempre que han governat els socialistes Barcelona ha progressat. JAUME COLLBONI, candidat del PSC "Ser l'alcalde del progrés és ser alhora Serra, Maragall, Clos i Hereu." Collboni també ha defensat la contribució d'Iniciativa en els governs municipals i aprofitant la visita de Pablo Iglesias a Barcelona ha incidit en les contradiccions internes que pot tenir en el futur Barcelona en Comú, una candidatura que creu que té un programa improvisat. JAUME COLLBONI, candidat del PSC "No se puede construir un proyecto renegando de la historia compartida por la izquierda en esta ciudad. Y en esta UTE política, en esta unión temporal de partidos que se presenta a las elecciones de Barcelona, yo creo que va a tener muchas contradicciones en poco tiempo. ¿A quién votará la señora Colau: a Herrera, o a Podemos en las próximas elecciones al Parlament?" Collboni, que aquest vespre ha visitat la Festa Major de Navas, proposa una renda bàsica d'emancipació de 200 euros per a joves menors de 30 anys. El candidat socialista diu que vol facilitar als joves l'accés a l'habitatge i preveu que l'ajut arribi a 6.000 barcelonins.

Jaume Collboni ha acusat Barcelona en Comú de ser un partit de contradiccions internes. Ha preguntat a la seva cap de llista, Ada Colau: “A qui votarà: a Herrera o a Podemos? I a les eleccions generals: a Garzón o a Iglesias?”. El candidat socialista ho ha dit al districte de Sant Martí, un dels graners de vots del partit. Collboni s’ha presentat com l’esquerra autèntica i emotiva, i ha remarcat que “ser alcalde del progrés és ser alhora Serra, Maragall, Clos i Hereu”.

El candidat socialista ha proposat una renda bàsica d’emancipació de 200 euros per a joves menors de 30 anys. L’objectiu és facilitar-los l’accés a l’habitatge i preveu que l’ajut arribi a 6.000 barcelonins.