El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha deixat clar que ell serà el candidat del PSC en les eleccions municipals: “Vull governar Barcelona; ara toca Barcelona”. Ho ha dit al congrés extraordinari dels socialistes catalans, on ha instat a passar a l'”ofensiva” per recuperar la capital catalana i, així, marcar distàncies amb l’alcaldessa, Ada Colau.

El líder del PSC a Barcelona ha emfatitzat que la ciutat “necessita un alcalde socialista” i ha afegit: “Sabeu que jo seré el proper alcalde de Barcelona. Serà el retrobament de Barcelona, de la ciutat oberta, gran, competitiva, amable, optimista”.

Collboni carrega contra ERC

Collboni també ha carregat contra ERC, que ha descrit com “la Convergència del segle XXI, que diu que és d’esquerres i només és independentista”. A més, ha donat per fet que Ernest Maragall no repetirà de candidat republicà.

El primer tinent d’alcalde també ha defensat una Barcelona que es caracteritzi per ser “oberta, competitiva, amable, justa i de prosperitat compartida”. També ha reivindicat que la seva formació ha estat una peça clau per “poder anar pel carrer de la mà amb qui vulguis sense ser jutjat ni agredit”.