La líder de la CUP a Barcelona ha afirmat que “la mediació serà, en tot cas, per anar a favor dels treballadors i treballadores” ja que, segons Lecha, “no és una negociació com a tal perquè els drets no es negocien, s’exigeixen”.
Ada Colau també s’ha pronunciat, i ho ha fet des del seu compte de Twitter. La que probablement serà la futura alcaldessa de Barcelona considera que “una legítima reivindicació laboral no es resol desallotjant” i ha demanat que Movistar s’avingui a negociar amb els treballadors. Segons Colau, Barcelona no pot tolerar un desallotjament per part d’una multinacional que té “milers de milions de beneficis”.
Una legítima reivindicació laboral no es resol desallotjant. Cal que Movistar s’assegui a negociar amb treballadors/es #ResistenciaMovistar
— Ada #BcnEnComú (@AdaColau) Mayo 29, 2015
Diversos representants polítics s’han apropat fins a la botiga de Movistar per expressar el seu suport amb els treballadors, després que el jutge hagi ordenat el desallotjament de l’espai, ocupat des d’aquest dissabte. S’hi han pogut veure representants polítics com Gerardo Pisarello i Gala Pin, de BComú, així com Maria Rovira i Eulàlia Reguant, de la CUP.
Fins a l’espai del carrer de Fontanella també hi ha anat el degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca, que ha proposat la institució per fer de mitjancera entre treballadors i empresa.
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, també s’ha ofert per ajudar a resoldre el conflicte laboral, i ha demanat als treballadors que s’acullin a l’acord signat pels sindicats majoritaris. Puig també ha opinat que hi ha grups polítics que “instrumentalitzen” la vaga dels treballadors subcontractats de Movistar, un fet que segons el polític convergent dificulta l’acord.