Miguel Ángel Martín era conseller del districte de Sant Martí i vicepresident del Consell Municipal del mateix districte, càrrecs que havia posat a disposició de l’alcalde. Segons un comunicat que ha fet públic el consistori, Martín va fer unes “afirmacions inadmissibles” per part d’un representant de la ciutadania en una xarxa social d’Internet.  L’exconseller va publicar diversos comentaris despectius sobre Mònica Terribas després que la directora de Televisió de Catalunya entrevistés el president de la Generalitat, José Montilla.

L’Institut Metropolità del Taxi no es pronuncia

Martín manté el seu càrrec com a gerent de l’Institut Metropolità del Taxi (IMT), organisme que depèn de la Entitat Metropolitana del Transport (EMT). Presidida per l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, té com a vicepresidents els regidors barcelonins Assumpta Escarp i Jordi Portabella. Fonts de l’Institut Metropolità del Taxi han assegurat a BTV que no tenen constància de cap canvi en relació amb Martín.

CIU havia demanat el cessament de les responsabilitats metropolitanes

Jaume Ciurana, regidor a l’Ajuntament de Barcelona i portaveu de CiU a l’EMT, va anunciar dimecres passat que en el proper ple metropolità demanariala dimissió de Martín del seu càrrec de gerent de l’Institut Metropolità del Taxi.

Disculpes de Martín a Terribas

Miguel Ángel Martín es va disculpar amb Mónica Terribas. El PSC, partit en el qual milita, va enviar divendres un comunicat en què assegurava que es donava per satisfet amb les disculpes del conseller.