executiva Barcelona en Comú BComu

Barcelona en Comú ha renovat la direcció executiva per als propers dos anys, tal com marquen els estatuts de la formació. La militància ha escollit l’única candidatura que s’hi va presentar, Guanyem un horitzó en comú, amb un equip que compta amb les regidores Janet Sanz i Gemma Tarafa, així com Max Cahner, Laura Cañadas, Xavi Farré, Júlia Trias, David Pequeño i Jordi Molina.

En un comunicat, la nova direcció dels comuns es defineix com “un grup de persones amb experiències i sensibilitats diverses” que té com a objectiu “reforçar l’organització i liderar les polítiques públiques a Barcelona”. L’executiva, a més, vol obrir “una nova etapa al servei dels veïns i veïnes de Barcelona”. Després de dos mandats d’Ada Colau com a alcaldessa, BComú està a l’oposició i pressiona el PSC per un pacte d’esquerres.

Les tasques a la nova executiva

Amb experiència com a consellers de districte, Max Cahner i Laura Cañadas seran els portaveus de BComú. Xavi Farré durà les àrees de Mobilització i Territori, Júlia Trias serà l’enllaç amb el grup municipal, David Pequeño portarà la gestió financera i els recursos humans i Jordi Molina serà el referent en comunicació i l’enllaç amb Madrid. Al seu torn, Janet Sanz s’ocuparà de la formació i Gemma Tarafa, de l’organització interna.

A banda de la direcció executiva, també s’han escollit els representants de la Coordinadora de BComú, amb aquests noms: Pau Gonzàlez, Laia Ortiz, Jess González, Viviane Ogou, Natalia Martínez, Ancor Mesa, Mercè Llenas, Alícia Puig, Pablo Guerrero i Miquel Borràs.