Aquest diumenge és l’últim dia per votar en els pressupostos participatius de l’Ajuntament de Barcelona. Els barcelonins majors de 14 anys i que no ho hagin fet encara, tenen fins a mitjanit per triar quins projectes proposats per la ciutadania volen que es facin al seu districte. També poden triar projectes d’un altre districte.

Aquest dilluns a les 13 h, el consistori donarà a conèixer i explicarà els que han tingut més suport. En aquesta edició, l’Ajuntament s’ha mostrat “satisfet” per la participació que ha tingut aquest procés participatiu, tot i que reconeix que, en ser la primera edició, “no era una dada primordial”. Fins aquest dissabte havien votat 32.000 veïns, però esperaven que al llarg d’aquest diumenge ho fessin molts més.

Aquesta és la primera vegada que els barcelonins poden participar en uns pressupostos participatius organitzats per l’Ajuntament. Aquests tenen una dotació de 30 milions d’euros. La ciutadania ha de triar entre els 184 projectes finalistes, que són els que van aconseguir més suports d’una llista de 822 projectes proposats per entitats i particulars de la ciutat.