ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Quan s'autoritzarà que les motos puguin circular pel carril bus, hi ha tres possibles respostes: mai, ja o de forma immediata o no sé quan." XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "No ho aplicarem, és evident que aquesta és una promesa electoral i per tant vol dir que la incomplirem i l'incomplirem a menys que canviïn les situacions o el pla de mobilitat de la ciutat i que garanteixi la seguretat a la gent, el que jo no faré mai és fer una cosa que posi en perill la seguretat de la gent."

El govern havia descartat definitivament aquesta setmana l’aplicació de la mesura, perquè creia que podria incrementar la sinistralitat als carrers. Tot i que es tracta d’una proposta que era en el programa electoral de CiU, Xavier Trias ha dit que no es complirà.

“Jo també m’ho creia, no sóc motorista de la ciutat, però crec que hem de cuidar la moto, i pensava que era un mecanisme de seguretat per a les motos“, ha dit Trias responent a la crítica de Fernández Díaz. El president del Grup Municipal del PP ha qualificat d’irresponsable “fer una proposta que amb el temps es reconeix que és insegura”.