descompte t-usual t-jove 2023

TMB ha engegat el procés per renovar les màquines de venda de bitllets del metro perquè totes incloguin tecnologia sense contacte i puguin llegir codis QR i de barres. Per ara, s’ha encarregat a una consultoria la redacció de les bases del concurs públic que ha de permetre contractar el disseny i la instal·lació de les màquines, però ja es coneixen alguns detalls de com seran els dispositius.

L’empresa de transport públic preveu renovar tot el parc de màquines automàtiques per millorar el servei i modernitzar les infraestructures, segons es desprèn del document de les bases del concurs públic que s’ha fet per adjudicar l’encàrrec. En el mateix document també s’explica que el disseny de les màquines haurà de ser modular perquè tots els elements es puguin desmuntar i substituir amb facilitat. Així, serà més fàcil fer-ne el manteniment.

A més, els mòduls també permetran que es puguin afegir o treure terminals segons les necessitats de cada estació on s’instal·lin. Un altre dels requisits és que les màquines tinguin una durabilitat d’almenys 10 anys.

Totes les màquines, compatibles amb la T-Mobilitat

La consultoria contractada té ara sis mesos per definir les bases del concurs públic en què s’han d’acabar de concretar com seran tots els detalls de les màquines. Quan se n’hagi completat la renovació, tots els punts de venda automàtica de bitllets seran completament compatibles amb la T-Mobilitat.