És un dels sis ponts que es revisaran a partir d'aquesta nit. En total en seran sis, en el tram situat entre la plaça de les Glòries i el riu Besòs. Per mirar que la circulació no se'n ressenti tant, els treballs es faran en horari nocturn i en quatre fases. En la primera, que començarà aquesta nit i s'allargarà fins al 6 de febrer, s'actuarà entre el pont de Bac de Roda i el de Selva de Mar. Durant aquest temps es tallarà al trànsit el sentit Besòs del tronc central de la Gran Via i la circulació es desviarà pel lateral costat Mar. Més endavant s'actuarà a la resta de ponts i també es limitarà la circulació en alguns trams de la Gran Via. Els treballs han de servir per millorar l'envelliment de les estructures, tot i que no s'han detectat danys significatius de resistència. Les obres de rehabilitació dels sis ponts tenen un cost de 710.000 euros i estan previstes que acabin a mitjan mes d'abril.

Les obres es faran en quatre fases i en horari nocturn per mirar que la circulació no se’n ressenti tant. En la primera fase, que comença el 26 de gener i s’allargarà fins al 6 de febrer, s’actuarà entre el pont de Bac de Roda i el de Selva de Mar. Durant aquest temps es tallarà al trànsit el sentit Besòs del tronc central de la Gran Via i la circulació es desviarà pel lateral del costat mar. Entre el 9 i el 20 de febrer la circulació de trànsit pel tronc central encara serà més limitada, ja que les obres s’allargaran fins a l’altura de la rambla de Prim.

Entre el 23 de febrer i el 6 de març s’actuarà al costat contrari, és a dir, al muntanya. Per tant, caldrà tallar el trànsit en sentit Llobregat entre els ponts de Selva de Mar i Bilbao. Per últim, a partir de mitjan març s’acabarà el darrer tram del costat muntanya, entre la rambla de Prim i el pont de Cantàbria. En aquest cas, però, es mantindrà un carril de circulació del tronc central per als vehicles que vénen de Mataró des de la C-31 i es desviarà la circulació dels carrils que s’incorporen des de la ronda del Litoral cap al lateral del costat muntanya de Gran Via.

Els treballs han de servir per esmenar l’envelliment de les estructures, tot i que no s’hi han detectat danys significatius de resistència. Les obres de rehabilitació dels sis ponts tenen un cost de 710.970 euros i està previst que acabin a mitjan mes d’abril.