obres Moll de la Fusta passeig Colom

Aquest divendres comencen unes obres al Moll de la Fusta que afectaran la circulació d’autobusos i trànsit privat durant tres mesos. En concret, s’actuarà en una galeria de serveis subterrània per evitar-hi filtracions d’aigua i caldrà ocupar dos carrils de circulació de la banda mar (per on passen els cotxes) i una part de la vorera mar del passeig de Colom. Tres parades de bus que hi ha a la calçada central passaran a la banda muntanya.

Com quedarà la circulació?

Calçada banda muntanya (cap a Colom): dels tres carrils actuals per al trànsit privat es passarà a dos carrils per a cotxes i un per a autobusos. Les línies 59, 120, D20, H14, N0, N6 i V13 pararan en aquesta banda i no a la calçada central.

Calçada central: dels dos carrils bus actuals (un per sentit), es mantindrà el carril bus en sentit Besòs i l’altre serà un carril de circulació per a cotxes.

Calçada banda mar (cap al Port Vell): dels tres carrils actuals per a cotxes es passarà a només un carril en sentit Besòs, que serà de gir obligatori cap al Port Vell.

Retirada de 19 palmeres

Els treballs provocaran també afectacions als passos de vianants. A més, durant les obres es tallaran 19 exemplars de palmeres que hi ha a la vorera mar del passeig de Colom (se’n farà compost) i s’espera plantar exemplars nous a l’estiu. La tala d’aquestes palmeres pot provocar talls momentanis de circulació al carril que quedarà lliure a la banda mar del passeig de Colom.