parada bus 54

La Línia 54 d’autobús modificarà el recorregut a partir d’aquest dilluns, 18 d’octubre. A més, tindrà una parada més al carrer de la Marina, per millorar el servei al barri del Fort Pienc, a l’Eixample.

La Línia 54 connecta l’Estació del Nord amb el carrer del Cardenal Reig, al barri de les Corts. Ara tindrà una parada al carrer de la Marina, tocant al carrer de Ribes, que passarà a ser-ne l’origen. Per tant, modificarà el trajecte i en sentit Besòs circularà pel carrer de Casp, en lloc de la Gran Via. En sentit Llobregat pujarà pel passeig de Sant Joan.

Una demanda veïnal

Aquest nou itinerari s’ha consensuat a partir de propostes d’entitats veïnals, que feia temps que demanaven una ampliació del recorregut del 54. D’aquesta manera, milloren les connexions del barri amb L’Auditori i amb el CAP Passeig de Sant Joan.

Intercanvi de terminals de la V27 i la 136

El mateix dilluns, 18 d’octubre, s’intercanviaran les parades terminals de les línies V27 i 136, al passeig Marítim. La parada situada davant de l’Hospital del Mar passarà a ser l’origen i final de la Línia 136. En canvi, la parada del passeig Marítim – Trelawny serà origen i final de la V27.