Nit de Nadal

Els qui vulguin arribar al sopar de Nadal amb autobús s’hauran d’afanyar ja que l’última sortida es farà a les 22 h. El TRAM també circularà fins a les 22 h. Tant el metro com els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya avançaran l’hora de finalització del servei a les 23 h. El Bicing pot ser una bona opció per als qui se’ls allargui la celebració. Com en totes les vigílies de festius, les estacions estaran operatives les 24 hores.

Nadal i Sant Esteve

El dia de Nadal, els primers metros circularan a partir de les 5 h i no s’aturaran fins a les 2 h. L’endemà, dia de Sant Esteve, el servei complirà el mateix horari. Pel que fa al tramvia, estarà en funcionament tot del dia de Nadal fins a les 2 h. Els usuaris del Bicing podran disposar de les bicicletes les 24 hores del 25 i 26 de desembre, pel fet de ser dies festius.

Nit de Cap d’Any

La nit del 31 de desembre a l’1 de gener, el metro, el TRAM i els FGC circularan ininterrompudament. Les línies de ferrocarril L6 (Reina Elisenda), L7 (Avinguda Tibidabo) i L8 (Molí Nou – Ciutat Cooperativa) tindran una freqüència de pas de 20 minuts. Pel que fa als trens de les S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell), circularan cada 45 minuts. Entre les 22 i les 5 h de la nit de Cap d’Any, les línies T2 i T3 tindran una freqüència de 15 minuts, a la T4 serà de 20 minuts i a la T5, de 30 minuts.

El Bicing, de nou, estarà operatiu les 24 hores tant del dia 31 de desembre com del dia de Cap d’Any.