Tarda complicada per moure’s en tren des de l’Estació de França. Alguns usuaris de Rodalies han hagut de buscar alternatives de transport per tornar a casa després de treballar perquè una avaria en una de les catenàries ha provocat unes petites explosions amb espurnes i fum. Tot plegat ha fet que els tècnics d’Adif s’hagin vist obligats a desallotjar alguns trens amb passatgers per resoldre el problema. “Ens han dit que tornéssim al vestíbul”, ha explicat un viatger a betevé.

L’avaria a la catenària, detectada entre les vies 7 i 10, ha provocat retards d’entre 20 i 30 minuts, sobretot a les línies que es dirigeixen cap al sud de Catalunya, com ara l’R2 Sud, amb destinació a Sant Vicenç de Calders.

En unes imatges enregistrades pels mateixos usuaris es poden veure i sentir les detonacions provinents d’una de les catenàries de l’estació. Aquestes explosions s’han repetit fins a cinc vegades, segons alguns testimonis.

Goteres dins l’estació

Aquesta tarda ha estat passada per aigua a Barcelona i l’Estació de França no n’ha quedat exempta. A través de la xarxa social X (antic Twitter) un usuari de Rodalies ha criticat que hi hagi goteres a dins de l’estació. “Que plogui a dins de l’Estació de França em sembla d’una negligència i una deixadesa enormes”, ha reblat.