taxi-barcelona

Tot i que aquest dimecres al matí Élite Taxi havia amenaçat amb mobilitzacions durant el Mobile World Congress per aturar l’entrada en funcionament de 1.337 llicències de VTC, el sindicat ha anunciat al vespre que no es duran a terme perquè “han arribat a un acord amb el govern de la Generalitat i el PSC”.

Encara no es coneixen els detalls del pacte, que, segons el portaveu del sindicat, Tito Álvarez, s’anunciaran aquest dijous i que “tindran un gran impacte en el transport de viatgers de menys de nou places“. El que sí que ha avançat és que han arribat a un principi d’acord “en temes fonamentals que feia mesos que treballaven”. Álvarez també ha destacat la predisposició i el compromís tant del govern com del PSC amb el sector del taxi. Els ha agraït que hagin “estat a l’altura” i han afegit que esperen que tots els grups parlamentaris pactin uns pressupostos “que són imprescindibles per al sector del taxi”.

Al 200 % amb el Mobile World Congress

El sindicat ha volgut deixar clar que gràcies a l’acord estaran “al 200 % al Mobile World Congress”, que asseguren que serà un èxit, i “amb tots els congressos que se celebrin a Barcelona”, i descarten així les mobilitzacions anunciades per a dilluns, que preveien tallar la circulació a l’aeroport, i de dimarts, una marxa lenta fins al recinte firal de l’Hospitalet.