El regidor de l’Eixample, Pau Gonzàlez, ha anunciat que han denunciat el motorista que divendres 10 de juny va avançar el bicibús de l’Eixample per la zona per a vianants. El regidor ha recordat que no es pot circular en moto per zones de vianants, ni avançar en un carrer d’un sol carril. El motorista, a més, es va encarar amb les famílies del bicibús un cop havia comès la infracció.

Al vídeo es pot veure també un segon motorista circulant per la vorera i posant en risc un infant. El districte està intentant aconseguir la matrícula per cursar una altra denúncia.

Els organitzadors del Bicibús Eixample, contents amb l’actuació del districte

Els organitzadors de la línia de Bicibús Eixample han rebut amb satisfacció la notícia que el districte de l’Eixample hagi denunciat l’infractor. Expliquen que el regidor, Pau Gonzàlez, va veure la notícia a les xarxes i es va posar en contacte amb els organitzadors perquè li fessin arribar la informació del motorista i interposar la denúncia.

L’AFA de l’Escola Diputació ha volgut deixar clar que “cal respectar la normativa de circulació sempre, però encara més quan hi ha criatures”. Asseguren que “les conduccions agressives els espanten, els posen en perill i no els ensenyen res de bo”.

Creuen que actuacions d’ofici com la del districte de l’Eixample són necessàries mentre no s’aconsegueixi “educar motoristes i conductors a conviure amb els ciclistes”. També apunten que l’Ajuntament “ha de posar eines i elements dissuasius” per evitar que es donin situacions com la viscuda aquest divendres passat. Tot i això, asseguren que no es tracta de fets habituals, malgrat que sempre hi ha motoristes “més impacients”.