com arribar manfiestacio 1 octubre 2022

El Consell de la República ha convocat una manifestació l’1 d’octubre a Barcelona per commemorar el cinquè aniversari del referèndum d’autodeterminació a Catalunya. La protesta d’enguany arrencarà a les 17 h de l’Arc de Triomf i serà estàtica. Vols anar a la concentració? A continuació et detallem com arribar a la manifestació de l’1 d’octubre de 2022 a Barcelona en transport públic. Consulta totes les opcions!

Arriba a la manifestació de l’1-O en autocar

Les entitats independentistes han habilitat autocars des de diverses comarques catalanes per facilitar l’arribada de la ciutadania a la manifestació de Barcelona. Òmnium Cultural ha anunciat que hi haurà autobusos des de les Terres de l’Ebre, l’Alt Urgell o el Berguedà.

Els organitzadors recomanen als assistents que arribin des de fora de la ciutat que consultin el mapa de consells locals d’arreu del territori i es posin en contacte amb el més proper per informar-se de les opcions de mobilitat que tenen.

Rodalies, metro i autobús per anar a Arc de Triomf

Si tens previst anar pel teu compte, has de saber que tens diversos mitjans de transport públic:

  • Rodalies de Catalunya: R1, R3, R4 i R7 (estació Arc de Triomf).
  • Metro de Barcelona: L1 (parada d’Arc de Triomf).
  • Autobús: 19, 47, 54, H16, V15, V17, V19, B20, B25 (a prop d’Arc de Triomf).

Si optes per la bicicleta, hi ha diversos llocs on deixar el vehicle i, també, estacions de Bicing. Si vols anar en cotxe, has de desplaçar-te fins al passeig de Lluís Companys, on justament hi ha un pàrquing on pots deixar estacionat el vehicle. Ara per ara, no està previst que es tallin carrers.