(ACN) Cinc taxistes il·legals han estat denunciats pels Mossos d’Esquadra entre el 14 i 15 de desembre en el marc de la intensificació de la campanya de control d’aquest tipus de vehicles que la policia catalana fa a l’aeroport del Prat. Segons els Mossos, els denunciats exercien el servei de taxi sense cap tipus d’autorització administrativa. L’import econòmic d’aquestes denúncies pot arribar als 4.000 euros. A més, la Policia Local del Prat de Llobregat va immobilitzar al dipòsit municipal els vehicles que feien aquest servei de taxi no autoritzat.

Infractors reincidents tot i les sancions

Els Mossos expliquen que, principalment, aquests serveis de taxi no autoritzats es fan amb vehicles particulars o de lloguer. Alhora indiquen que molts dels infractors reincideixen malgrat que se’ls imposen multes quantioses.

Periòdicament, els mossos de la Divisió de Trànsit fan controls als accessos a les terminals de l’aeroport incidint especialment en aquest tipus de vehicles il·legals. Es tracta d’infractors que capten els clients en l’origen, o sigui en qualsevol lloc de Catalunya com poden ser punts turístics o hotels, o que els capten a les terminals d’arribada de l’aeroport.