carrers tallats cimera hispanofrancesa Barcelona 19 gener

La manifestació contra l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-el Prat, convocada per aquest diumenge, 19 de setembre, farà que hi hagi diversos carrers tallats a Barcelona i altres afectacions al trànsit, especialment als voltants del carrer de Tarragona. Si has de moure’t diumenge, t’interessarà conèixer com afectarà la mobilització a la mobilitat.

Talls de trànsit a diversos carrers el 19 de setembre

La protesta contra l’ampliació de l’aeroport de Barcelona serà estàtica i començarà a les 12 del migdia al carrer de Tarragona, concretament en el tram que va de la plaça dels Països Catalans a la plaça d’Espanya. Per tant, la circulació de vehicles podria quedar interrompuda mentre duri la concentració.

Els convocants també han organitzat columnes de gent que sortiran des de diferents punts de Catalunya i Barcelona. Es dirigiran cap al carrer de Tarragona i no es descarta que provoquin algunes alteracions a la mobilitat durant el recorregut. Si has d’agafar el cotxe, pren nota d’on sortirà cada columna:

  • Barcelona. Barceloneta (plaça de la Repla, 10 h), el Poble-sec (plaça de la Bella Dorita, 11 h), Gòtic (pla de la Boqueria, 11 h), Sant Antoni (avinguda de Mistral amb Rocafort, 11.45 h) Sants (plaça de Sants, 10 h), Esquerra Eixample (Consell de Cent amb Viladomat, 11 h), Gràcia (plaça de la Vila, 11h), Sant Andreu (Fabra i Puig amb Meridiana, 11 h), Horta-Guinardó (plaça Eivissa, 11 h i metro Maragall, 11.15 h), Nou Barris (metro Llucmajor a les 10.45), el Poblenou (davant del casino de l’Aliança, 11h), Vallvidrera (plaça de Vallvidrera, 10.45 h).
  • Baix Llobregat. El Prat de Llobregat (plaça de la Vila, 10 h), l’Hospitalet de Llobregat (Parc de Bellvitge, 10.30 h), Sant Feliu de Llobregat (estació de Renfe, 9 h), Castelldefels (estació de Castelldefels, 9.15 h), Sant Boi (plaça de l’Ajuntament, 8.30 h).
  • Altres. També hi ha previstes columnes des del Vallès, el Maresme, Girona o Tarragona per dirigir-se en transport públic fins a la protesta del carrer de Tarragona.

Alteracions al transport públic

El bus és el mitjà de transport públic que pot quedar més afectat per la concentració contra l’ampliació de l’aeroport del 19-S. Segons TMB, les línies de bus que circulen pel carrer de Tarragona, des de la plaça dels Països Catalans fins a la plaça d’Espanya, podran patir modificacions del recorregut o alteracions del servei mentre duri la protesta. El mateix passa amb les columnes, que també podran alterar la freqüència de pas i l’itinerari del transport públic en superfície.