pare i nena tramvia
Foto: ATM

Les famílies monoparentals i nombroses poden disposar de bonificacions en els títols de la T-Mobilitat que estan disponibles a partir d’aquest divendres, 18 de febrer. De moment, els títols bonificats són la T-Usual, la T-Jove d’una zona, però progressivament s’aniran incorporant més zones i títols integrants.

Només cal presentar la documentació una vegada

Les famílies que vulguin accedir a les bonificacions hauran d’acreditar prèviament la seva condició de família monoparental o nombrosa. L’avantatge, però, és que només hauran de presentar la documentació un sol cop. Els interessats hauran de lliurar els papers en una oficina presencial de la T-Mobilitat. Un cop verificada per part del personal d’atenció, l’usuari disposarà d’un perfil actiu que es mantindrà vigent mentre duri la seva condició de família monoparental o nombrosa. Així, el beneficiat podrà recarregar els títols bonificats a les màquines d’autovenda i les aplicacions oficials de la T-Mobilitat.

El nou sistema de la T-Mobilitat permet moure’s per la xarxa de transport públic de 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.