tren ave

Una avaria ja resolta en el sistema d’electrificació ha obligat a suspendre els trens d’alta velocitat entre Saragossa i Madrid aquest dimarts fins a les nou del matí . A primera hora, per tant, l’AVE només ha circulat entre Barcelona i Saragossa, però no el trajecte fins a Madrid i per connectar amb el sud peninsular.

Circulació restablerta a les nou del matí

Tècnics d’Adif s’han desplaçat fins al punt de la incidència, a Saragossa, per reparar-la. Finalment la circulació s’ha pogut restablir a les nou del matí. Renfe ha reubicat els passatgers afectats i també facilita la devolució íntegra del bitllet als qui hagin desistit del desplaçament.

El servei dels trens d’alta velocitat entre Madrid i Barcelona es va reprendre aquest dilluns després de dos dies sense funcionament a causa del temporal de neu provocat per la borrasca Filomena.

D’altra banda, pel mal estat de les estacions pel temporal de neu, s’ha suspès el servei de rodalies a l’R13 i l’R14 entre Lleida i la Plana-Picamoixons. També a l’R15 continua suspesa la circulació entre Reus i Riba-roja.