Una avaria en un tren de l’R3 en direcció a Vic a l’estació d’Arc de Triomf provoca més endarreriments al servei de Rodalies. Com a conseqüència, molts passatgers s’han quedat aturats a l’interior del tren on viatjaven durant una hora, la major part de la qual a les fosques.

El problema del tren de l’R3 ha generat un efecte dòmino i afecta també les línies R1 i R4 entre Plaça de Catalunya i Bifurcació-Vilanova. Hi ha retards d’uns 40 minuts.

Segons ha explicat a betevé un dels usuaris que s’han quedat atrapats en el tren que anava cap a Vic, l’aturada s’ha produït pocs minuts després de les set de la tarda i el servei no s’ha reprès fins poc després de les vuit, quan el tren ja ha estat retirat i traslladat fins a l’estació de Montcada Bifurcació, on els passatgers han hagut de canviar de tren. Els usuaris han lamentat la falta d’informació i els missatges confusos, ja que en un primer moment se’ls havia informat que serien traslladats a Sant Andreu.

Indignació dels usuaris a les xarxes

La incidència ha fet bullir les xarxes i molts usuaris han manifestat el seu malestar a Twitter.

Segona incidència en una tarda

Es tracta de la segona incidència que s’ha produït al servei de Rodalies aquest dilluns a la tarda. La primera ha estat cap a tres quarts de quatre, per una avaria a les instal·lacions de Montcada Bifurcació. Aquesta primera incidència no s’ha resolt fins a les sis de la tarda.