Barcelona triatlo

El Triatló de Barcelona torna a celebrar-se aquest diumenge, i això pot comportar afectacions al trànsit al llarg de tot el matí. El circuit comença a les 8.10 h i tot plegat no finalitzarà fins a les 15.00 h, amb l’entrega de premis de la Copa d’Europa, des de la zona de meta, a tocar de la platja de la Nova Mar Bella.

Dels tres circuits, un és el que pot provocar afectacions a les carreteres i a la circulació de cotxes. La prova de ciclisme roda pel front litoral, des del Fòrum fins al carrer de Marina, amb la Sagrada Família de fons.

Recorregut del circuit de ciclisme del Triatló de Barcelona 2021

En aquest recorregut els participants passen per l’avinguda Litoral, a l’altura de la platja de la Nova Mar Bella. Tot seguit enfilen pel passeig de Garcia Fària, el de Calvell, el carrer de Salvador Espriu, el de l’Arquitecte Sert i l’avinguda d’Icària fins arribar al carrer de Marina. Des d’on pugen fins l’encreuament amb el carrer de Pujades.

En el sentit invers baixen pel carrer de Marina, tornen a passar per l’avinguda d’Icària i la del Litoral. Les proves restants, les de natació i la cursa a peu, es fan al mateix Front Marítim.