Foto: Servei Català de Trànsit

La pluja és en part responsable de diversos accidents a Barcelona i rodalia, amb sinistres que han complicat, i molt, la circulació a les carreteres que molts ciutadans fan servir per entrar a la ciutat o per sortir-ne. Davant d’això, el Servei Català de Trànsit (SCT) demana precaució si s’ha de circular amb pluja i, sobretot, si s’ha d’anar per algun dels punts afectats.

Accidents a Barcelona i rodalia: última hora

Aquesta és la situació actual de la xarxa viària a l’àrea metropolitana de Barcelona:

  • A-2 a Cornellà cap a Barcelona: cotxe accidentat retirat. Encara queden retencions.
  • A-2 a Sant Feliu: accident amb vehicles al voral durant uns minuts. Situació normalitzada.
  • C-32 a Esplugues cap a Castelldefels: accident entre quatre cotxes. Situació normalitzada, però continuen les retencions des de la ronda de Dalt.
  • B-23 a Sant Feliu cap a Barcelona per diversos vehicles accidentats. Ja no queda cap carril tallat, però encara hi ha 5-6 km de cua des del Papiol.
  • C-17 a Granollers: un carril tallat per un accident durant la primera part del matí. Ja ha estat reobert. Hi ha 5 km de cua des de l’Ametlla del Vallès per anar cap a Barcelona.
  • Ronda de Dalt i ronda del Litoral: retencions quilomètriques en els dos sentits de la marxa per alguns dels accidents esmentats anteriorment. A banda, hi ha un accident lleu a la B-10 a l’altura de Sant Adrià de Besòs.

A banda, segons ha pogut saber betevé, a dins de la ciutat un cotxe ha xocat amb una noia que anava en patinet pel carril bici. El sinistre s’ha produït a tocar de Diagonal Mar. La jove del patinet no ha resultat ferida greu i ha pogut marxar caminant.

Retencions en altres punts de l’àrea metropolitana

A banda, hi ha retencions a l’AP-7 a Sant Cugat – Barberà i Montmeló; a la C-58 a Sant Quirze, Montcada i el nus de la Trinitat; a la C-17 a Parets, a la C-60 a Argentona i a les dues rondes de Barcelona. A més dels accidents a Barcelona i rodalia, s’han produït sinistres en altres punts de la xarxa viària de Catalunya:

  • A-2 a Caldes de Malavella: un carril tallat i 2 km de cua en sentit nord