La previsió del temps per a divendres ve marcada pel fort vent de component oest, sobretot de matinada. Aniran passant intervals de núvols i l’ambient serà notablement més fresc, de plena tardor.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 6 h: fresca de plena tardor
  • 9 h: sensació de fredor accentuada pel vent
  • 12 h: augment dels núvols per l’oest
  • 15 h: cops de vent marcats
  • 18 h: humitat relativa força baixa
  • 21 h: pocs núvols

Cops de més de 70 km/h

Divendres serà una jornada variable, amb núvols més freqüents durant les hores centrals del dia. No s’espera pluja més enllà de quatre gotes mal comptades al sud de la regió metropolitana.

El vent continuarà bufant amb força, sobretot de matinada. Hi haurà ratxes que rondaran els 70 km/h. Hi ha vigent un avís del Servei Meteorològic de Catalunya per aquest motiu. Paral·lelament, el temporal de mar anirà clarament a la baixa, tot i que encara hi haurà forta maror.

La temperatura baixarà de manera clara i s’imposarà la fresca típica de tardor. De bon matí els termòmetres marcaran entre nou i 12 graus. Al centre del dia costarà arribar als 18 o 19 graus a tot estirar.

El vent no desapareixerà

Durant el cap de setmana el vent de component oest continuarà bufant a estones amb ganes. No serà tan intens com les darreres hores, però es farà notar.

Dissabte hi haurà força núvols fins al migdia i de nou a partir del vespre, fins i tot amb la possibilitat d’alguna gotellada. A partir de diumenge, en canvi, predominarà el cel serè.

La temperatura es recuperarà entre dissabte i diumenge, però tornarà a baixar a l’inici de la setmana vinent.