Previsió del temps per a dimecres, 15 febrer 2023

La previsió del temps per a dimecres anuncia el pas de bandes de núvols alts i mitgencs. Seran més abundants al matí que a la tarda. La temperatura no experimentarà canvis significatius.

  • 6 h: matinada menys freda que les anteriors.
  • 9 h: cel canviant, pas de núvols alts i mitgencs.
  • 12 h: migdia agradable.
  • 15 h: els núvols aniran minvant però no marxaran.
  • 18 h: presència de núvols prims.
  • 21 h: vespre menys fred que els anteriors.

Pas de bandes de núvols alts i mitgencs

Aquest dimecres es lleva novament amb boirina o algun banc de boira cap al prelitoral, a l’entorn del Congost, el Mogent i el tram superior del Besòs. L’ambient serà fred a primera hora, tot i que no tant com en dies anteriors.

Jornada de cel força variable, amb presència de núvols, sobretot durant la primera meitat de la jornada. Es tractarà, però, majoritàriament de núvols alts i mitgencs. A la tarda aniran perdent entitat tot i que en cap cas desapareixeran.

Ambient suau al migdia, si fa no fa com en dies anteriors.

Cap de setmana gairebé primaveral al migdia

L’anticicló ens continuarà afectant de ple al llarg dels pròxims dies. El sol guanyarà protagonisme a partir de divendres i pujarà la temperatura de forma gradual.

Els migdies del cap de setmana i de l’inici de la setmana vinent seran molt suaus, amb màximes a l’entorn dels 20 graus.

No s’entreveu cap canvi significatiu a curt ni mitjà termini, tot i que s’insinuen alguns canvis a partir de la setmana vinent.