La previsió del temps per a dilluns anuncia un matí força ennuvolat pel pas d’un front que pot deixar algun plugim a Barcelona. A la tarda farà sol i la temperatura pujarà.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 6 h: ambient força fresc
  • 9 h: cel cobert i alguns plugims
  • 12 h: ràpida obertura de clarianes
  • 15 h: vent moderat a estones i més bonança
  • 18 h: cel ras
  • 21 h: temperatura a la baixa

Tarda assolellada i amb estones de vent moderat

Fins a primera hora del matí el cel es mantindrà ennuvolat. També es produiran alguns plugims a diversos punts de l’entorn metropolità. A partir de llavors ràpidament s’obriran clarianes i, a la tarda, farà sol.

La temperatura pujarà, tant de dia com de nit. A diferència de diumenge, al centre de la jornada hi haurà registres per sobre dels 15 graus en molts indrets de l’entorn metropolità.

El vent de ponent i garbí guanyarà empenta i entre el migdia i la tarda bufarà amb ratxes moderades. Els cops més intensos, de més de 50 km/h, sorgiran a punts del Maresme i, sobretot, a la part més elevada del massís del Montseny.

Variabilitat fruit de la circulació atlàntica

En dies vinents predominarà la variabilitat imposada pel pas de diversos fronts atlàntics que arribaran molt deslluïts a l’entorn metropolità. Dimarts fins a primera hora de la tarda hi podrà haver alguns ruixats a l’Alt Maresme i el Baix Montseny. Fora d’aquí i d’aquest moment, no s’espera més pluja.

La temperatura baixarà dimarts i farà més fresca. Dijous, el vent de garbí moderat afavorirà un ascens del termòmetre i que l’ambient sigui més agradable al centre del dia.