Aquest diumenge, 6 de novembre, se celebrarà a Barcelona la tradicional Cursa de la Dona, que tindrà lloc durant les primeres hores del dia i que transcorrerà per nombrosos carrers del centre de la ciutat. Quina en serà la previsió del temps? Farà fred o bufarà fort el vent? Quines seran les condicions de cursa? Consulta quina és la previsió del temps per a la Cursa de la Dona 2022 a Barcelona.

Fresca, però sense entrebancs pel que fa el temps

L’element més destacable pel que fa el temps de la Cursa de la Dona serà l’ambient fresc de primera hora. L’entrada d’aire fred de divendres, sumada al cel clar i l’encalmament del vent de la nit, faran que la temperatura mínima toqui fons la matinada de diumenge.

S’espera una temperatura mínima d’entre 11 i 12 graus pels volts de les 8 h del matí a l’avinguda de la Reina Maria Cristina de Barcelona, i d’entre les 12 i 14 ºC a les 9 h.

La temperatura repuntarà amb celeritat tan bon punt surti el sol. Cap a les 10 h del matí el termòmetre ja superarà còmodament els 15 o 16 graus arreu de la ciutat. La temperatura màxima diumenge al migdia podrà assolir els 22 ºC.

Previsió de la temperatura màxima (vermell) i mínima (blau) a Barcelona els pròxims dies. Font: ECMWF

El cel es mostrarà clar, ben poc ennuvolat, al llarg de la cursa. Ambient assolellat.

Es preveu que bufi vent del nord-oest (terral) feble al llarg de tota la cursa. No s’esperen ratxes rellevants, tot i que en algun moment caldrà tenir present que es podrien superar els 30 km/h.