Dimecres ha començat amb pluja a Barcelona i d’altres molts indrets. La pluja anirà marxant amb el pas de les hores però els núvols continuaran tot el dia.

Matí: la pluja anirà marxant

La pluja continuarà caient durant bona part del matí, tot i que es farà més feble i espaiada a mesura que avancem cap al migdia.

Els registres acabaran deixant prop de 5-10 litres a bona part de la ciutat i podrien fregar els 20 litres a la part alta.

Un cop comenci a marxar la pluja ens quedaran els núvols.

Temperatures mínimes més suaus, amb molts valors de temperatura mínima d’entre 12 i 13 ºC, tant al pla de Barcelona com als barris de muntanya.

Tarda: molts núvols

A partir del migdia la pluja ja serà més difícil de veure. No es descarta algun plugim residual i dispers, però seran fenomens molt més puntuals i poc abundants.

Els núvols continuaran ben presents, permetent-ne només algunes timidíssimes ullades de sol. Serà una tarda de cel força carregat.

La temperatura màxima serà més baixa que ahir, amb màximes que podrien simplement fregar els 15 ºC. Poca diferència entre la màxima i la mínima.

Més estable per Sant Jordi

Els mapes indiquen encara un dijous amb força núvols i potser alguna gota despistada (més probable com més al sud).

A hores d’ara tots els models s’encaminen cap a una estabilització del temps per Sant Jordi, amb una diada que es presenta més aviat assolellada i amb unes temperatures màximes que pujaran clarament i que es voldran acostar a la marca dels 20 ºC.