previsió del temps 30 de juliol

La previsió del temps per a dissabte indica encara certa variabilitat, tot i que amb menys inestabilitat i més calor que divendres. La temperatura anirà pujant esglaons en dies posteriors i es confirma una altra calorada per donar la benvinguda al mes d’agost.

  • 6 h: matinada molt xafogosa.
  • 9 h: sol i núvols.
  • 12 h: els núvols s’aniran trencant.
  • 15 h: més calor que divendres.
  • 18 h: tarda serena.
  • 21 h: tranquil·litat.

Menys núvols i més calor

Els núvols encara seran presents durant la primera meitat del dia i, durant el matí, podran deixar el cel mig ennuvolat a estones. No és impossible alguna roina despistada a primera hora, amb un cel molt més serè a la tarda.

Temperatures mínimes estables i màximes una mica més altes. Serà més assequible assolir els 30 ºC a Barcelona i es podran fregar els 33 ºC al prelitoral.

Els ruixats, més concentrats

A la resta de Catalunya encara hi haurà el risc d’alguns ruixats i tempestes, tot i que han de quedar molt més concentrats al nord-est, el massís del Port i els Prepirineus i difícilment afectaran la resta del territori.

Cel variable a la resta amb temperatures màximes més altes que voldran buscar ja els 35 ºC a ponent.

La calor anirà a més

La calor anirà guanyant protagonisme amb el pas dels dies i, molt especialment, a mitjans de la setmana vinent. No seran dies especialment assolellats i, de fet, és molt probable que els xàfecs i tempestes de tarda a indrets de muntanya s’instal·lin uns quants dies més.