previsió del temps 6 de juliol 2022

La previsió del temps per a dimecres, 6 de juliol, indica un temps inestable i amb risc de xàfecs i tempestes a moltes comarques. També podran arribar a Barcelona, tot i que en principi en quantitats més modestes. La temperatura farà un pas enrere.

  • 12 h: cel canviant.
  • 15 h: màximes més baixes.
  • 18 h: nuvolades actives.
  • 21 h: algun darrer xàfec.

Menys pluja arran de mar

La pluja ja ha fet acte de presència a Barcelona i la resta de la regió metropolitana, tot i que amb registres molt modestos. El matí continuarà molt canviant, amb algun ruixat dispers de curta durada i poca quantitat però amb moltes estones sense pluja.

A la tarda podran ser més freqüents al prelitoral i al vespre podrien tornar a tocar la costa, sobretot al nord de Barcelona. Tot i així, algunes zones podrien quedar-se aquest vespre sense el “premi” de la pluja.

La temperatura farà un pas enrere.

Tempestes fortes en algunes comarques

El canvi de temps serà més notable a les comarques de la Franja de Ponent i el Pirineu gironí, on les tempestes podran ser de més entitat i ser puntualment fortes i amb calamarsa o pedra.

La pluja podrà afectar moltes comarques, però serà molt més minsa arran de mar i, especialment, al nord de la Costa Brava.

Calor continguda arreu.

El sol tornarà dijous

El canvi de temps serà un vist i no vist. Dijous quedaran restes d’inestabilitat entre el Maresme, el Vallès i la Selva però ja tindrem un cel radiant a la resta.

La setmana continuarà amb sol i amb una calor força suportable, tenint en compte que serem ja a ple mes de juliol.